Home

Què és eBiblio Andorra?

eBiblio Andorra és un servei de la Xarxa de Biblioteques d’Andorra que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques d’Andorra. Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents.

El servei l’ha promogut el Ministeri de Cultura, Joventut i Esports amb la col·laboració dels comuns de Canillo, Encamp, Ordino, la Massana, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany.

El servei està disponible a l’adreça http://www.ebiblioandorra.ad

Què puc trobar a eBiblio Andorra?

eBiblio Andorra ofereix als ciutadans una col·lecció de novetats editorials de diverses temàtiques:

-Obres de ficció per a públic adult i per a públic infantil i juvenil, que inclouen còmic, narrativa, poesia i teatre.
-Obres de no-ficció per a públic adult i per a públic infantil i juvenil, que inclouen obres de ciències socials, desenvolupament personal, esports, informàtica, viatges, etc.

 

Cerca ràpida

 

Qui pot utilitzar eBiblio Andorra?

Pot fer ús d’eBiblio Andorra qualsevol persona que disposi del carnet d’usuari de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques d’Andorra. Per obtenir el carnet, el pots demanar directament a qualsevol biblioteca Directori de biblioteques públiques.

A la teva biblioteca pública t’informaran de com cal que facis la sol·licitud i de les condicions d’ús del carnet. Per poder accedir a eBiblio, la teva adreça electrònica ha de figurar obligatòriament entre les dades que s’incloguin en la sol·licitud.

Per accedir al servei cal que t’identifiquis amb el número de carnet d’usuari i la contrasenya o PIN.

Si tinc dubtes, a qui m’adreço

Per sol·licitar qualsevol informació i aclarir dubtes sobre el servei et pots dirigir a la teva biblioteca, o pots enviar la teva consulta a aquesta adreça electrònica bibliopublica@andorra.ad

Copyright © Govern d’Andorra