Home

image296
Biblioteca Comunal Antoni Morell
Av. Sant Antoni, 2
Edif. Telecabina
Plaça del Quart
AD400 La Massana

Tel. +376 838910
biblioteca@comumassana.ad

La Biblioteca Comunal Antoni Morell de la Massana es troba al bell centre de la vila, al costat de l’edifici del telecabina. A peu de carrer, ha esdevingut un espai dinàmic on venen a diari visitants de totes les edats: joves, nens i nenes, persones grans, a estudiar, llegir, navegar per Internet, a escoltar contes, gaudir del cinema i moltes altres activittats.

Les instal·lacions de la biblioteca, tenen una superfície construïda de 392 m2 útils, dels quals 351 m2 són d’ús públic.

Els diferents espais de la biblioteca es troben en una sola planta diàfana, on hi ha un espai amb butaques per llegir la premsa; un espai de consulta, de treball i d’estudi; un espai per connectar-se a Internet i/o treballar amb els ordinadors, i un espai infantil per els més petits.

 

 

Hemeroteca. És un espai de relax on es poden consultar diàriament periòdics nacionals i internacionals i revistes, tant en català, com en francès, en castellà o en anglès.

 

 

 

Sala d’estudi i de treball. És un espai obert a tothom, on es poden fer els deures, estudiar, llegir o connectar-se a Internet a través de Wi-Fi, que és un altre servei gratuït que us ofereix la Biblioteca.

 

imatge secció Jove

Espai juvenil. Aquesta sala disposa de tot el fons de literatura per al públic més juvenil, així com tota la secció de còmic i manga. Un espai més informal on trobar les millors obres de ciència ficció, fantasia, terror, etc.

 

 

 

Sala infantil. Aquesta sala disposa de dos taules i deu cadires i també compleix vàries funcions. Per una banda, és el lloc on diàriament venen els més petits a fer deures o buscar llibres per emportar-se en préstec, per una altra, també és l’espai on llegim contes i realitzem tallers de manualitats. A la sala infantil també es troba el racó dels pares i la informació sobre el projecte Nascuts per Llegir.

 

A banda d’aquests espais més diferenciats, la biblioteca ofereix els serveis de préstec i devolució de documents (llibres, revistes, música, documentals, pel·lícules) i d’informació dels diferents serveis i activitats des del taulell de préstec. També disposa d’un ordinador de consulta del catàleg en línia o OPAC (en anglès Online Public Access Catalogue).

Des de 2009, la Biblioteca treballa en xarxa amb la resta de  biblioteques d’Andorra, amb un catàleg conjunt. També des de 2012 treballem amb un carnet únic per a totes les biblioteques del Principat.